Angajament și loialitate

Pasiune și loialitate
Vinul este un produs cultural, în care se îmbină grija pentru viţa de vie, arta şi ştiinţa oenologică, pasiunea pentru calitate şi loialitate faţă de terroir şi de tradiţiile podgoriei.

Echipa AVINCIS reuneşte toate aceste atuuri.



Proprietarii AVINCIS
Asociaţii societăţii AVINCIS VINURI sunt Valeriu Stoica, Cristiana Irinel Stoica, fiica lor, Andreea Micu şi mama Cristianei - Emilia Chiriţescu. Toţi colaborează pentru a creşte povestea AVINCIS şi pentru a coordona echipa.



Gheorghe Lixandru
Directorul executiv AVINCIS este inginer agronom, cu o experienţă de peste 30 de ani în viticultură. Este îndrăzneţ şi pasionat de munca sa și înfruntă cu dragoste şi multă grijă pentru viţa de vie provocările naturii în fiecare an de recoltă.



Ghislain Moritz
Oenologul AVINCIS este absolvent al Universităţii din Dijon, cu experienţă dobândită în vinificaţie la Domaine Devillard în Bourgogne (Franţa) şi la Conceito da Veiga, în valea Douro (Portugalia). Ghislain a fost sedus de tentaţia aventurii într-o ţară apropiată cultural de Franţa, fiind deja un actor recunoscut pe «Planeta Vinurilor».


Angela Prado
Angela, de naţionalitate columbiană, este expertă în finanţe şi relaţii internaţionale, fiind absolventă a şcolii de comerţ din Rennes, Franţa. A câştigat o experienţă profesională importantă, în special în domeniul gestiunii şi al marketingului internaţional, la Paris. Pasionată de vin, Angela a găsit modalitatea de a-şi împlini pasiunea alături de soţul său, armonizând viaţa sa profesională cu cea familială.



Ana Pricop
Ana, responsabil comunicare, este alături de echipa AVINCIS încă de la început. Asigură comunicarea între membrii echipei precum şi în exterior, fiind indispensabilă pentru eficienţa activităţii viticole, oenologice şi comerciale.




Mihaela Corendea
Economist, asigură fluxul serviciilor între cramă şi sediul social al firmei. Pe lângă aspectele economice, Mihaela este implicată şi în organizarea serviciilor oenoturistice.

Echipa este întregită cu specialişti în: viticultură, oenologie, marketing, vânzări şi oenoturism.